Agenda Smart Delta Drechtsteden

Bekijk hier alle interessante evenementen van Smart Delta Drechtsteden.

Kwartaalbijeenkomsten

Ook dit jaar gaan wij weer slim samen vooruit tijdens de kwartaalbijeenkomsten van Smart Delta Drechtsteden. De eerstvolgende editie vindt plaats op 4 oktober 2022. Aanmelden kan via deze link

Nieuwsgierig naar de vorige editie? 

Bekijk de terugblik hier

 

Beurzen

  • 29 en 30 november: Offshore Energy Exhibition & Conference 2022

Ontdek Rotterdam Maritime Capital of Europe, waar Smart Delta Drechtsteden partner van is, tijdens Offshore Energy. Hier komt de hele Offshore Community samen.

Bekijk hier meer informatie.

 

Evenementen

  • 21 september: rondvaart door de regio door Rotterdam Port of Council 

Na rondvaarten door Moerdijk en het Waal-Eemhavengebied eerder dit jaar, ontdekken we in de september Smart Delta Drechtsteden vanaf het water. Het gebied staat bekend als het maritieme hart van Nederland, maar er vindt ook veel op- en overslag plaats van onder andere bulkgoederen, projectlading en containers.

Lees meer over de rondvaart.

  • 22 september: Sessie lokaal inkopen Smart Delta Drechtsteden

We willen binnen de regio meer lokaal en regionaal besteden. Dat vraagt wat van de overheid als aanbestedende dienst en van ondernemers. Maar wat vraagt dat dan precies? En wat kunnen we daarbij van elkaar en eerdere ervaringen leren? Daarover gaan we graag met elkaar in gesprek als regio, lokale gemeenten en ondernemers tijdens de sessie ‘Lokaal inkopen Smart Delta Drechtsteden’ op donderdag 22 september. 


Locatie: Cultureel Centrum Cascade Hoge Kade 50, Hendrik-Ido-Ambacht
Tijd: 14.30 – 16.30 u
inloop vanaf 14.00 u
aansluitende borrel tot 17.30 u

Meedoen aan de sessie?
Meld je nu aan door een mail te sturen naar: opgave.ondernemende.stad@dordrecht.nl óf office@werkgeversdrechtsteden.nl

 

  • 13 oktober: Inspiratiedag Werkgevers Drechtsteden

Meer informatie volgt

  • 18 oktober: ZIE Hi Delta​​​​​​​

Op dinsdag 18 oktober 2022 is er weer hét jaarcongres voor de brede maakindustrie in Zuid-Holland: ZIE Hi Delta. Deze dag staat in het teken van verregaande digitalisering in bedrijven.

Lees meer over het evenement en meld je aan.

 

Gebeurtenis

  • 14 november tot en met 20 november: Spotlights on 

De regio Drechtsteden zet zichzelf dit jaar letterlijk in de spotlights. Het grote lichtspektakel Spotlight on, verzorgd door entertainmentbureau Mothership en in samenwerking met Smart Delta Drechtsteden, vestigt in november een week lang de aandacht op de iconische bruggen en het Drierivierenpunt. "We willen de trots van de inwoners versterken en ons verhaal uitdragen."

 

Innovatie

  • 31 oktober tot en met 2 november: de Transform.hackathon

Om te werken aan het energiesysteem van morgen organiseren NP RES en Unify.energy van 31 oktober tot en met 2 november de Transform.hackathon. Een meeslepende ervaring op het gebied van de energietransitie. Meld je nu vast aan via de website en blijf op de hoogte!

Meer informatie vind je hier

​​​​​​​

 

Werkbezoeken

Er staan geen werkbezoeken gepland.

Deel op social media: