Aanmelden weer mogelijk voor kwartaalbijeenkomst Smart Delta Drechtsteden 4 oktober 2022

In tijden dat onze wegen weer dichtslibben, vallen er gaten in de dienstregelingen van het OV door stakingen en personeelstekorten. Voor onze centraal gelegen regio, knooppunt voor verkeer over weg, spoor en water, is bereikbaarheid een grote uitdaging. Graag informeren wij u over welke ontwikkelingen ons als regio de komende tijd te wachten staan. Ook luisteren we graag naar uw mening om te komen tot een toekomstgerichte aanpak waarbij werkgevers, onderwijs en overheid samen werken aan oplossingen. Daarom nodigen we u van harte uit voor deze kwartaalbijeenkomst op 4 oktober 2022 bij Landvast in Alblasserdam. Meld u nu aan!

KWARTAALBIJEENKOMTS 4 OKTOBER 2022 SMART DELTA DRECHTSTEDEN​​​​​​​

Als bedrijfsleven, onderwijs en overheid trekken we samen op om de ambities voor onze regio te realiseren. Dit doen we onder de vlag van Smart Delta Drechtsteden. Op 4 oktober is er weer gelegenheid om elkaar te ontmoeten, te inspireren en informeren. Dit keer is het thema Bereikbaarheid en Mobiliteit en de locatie is Landvast in Alblasserdam. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Werkgevers Drechtsteden, de Federatie, Zuid-Holland Bereikbaar en de Drechtsteden-gemeenten.

Het programma

16.30 u Inloop
17.15 u Welkom door dagvoorzitter Anna Schouten
17.20 u Aftrap door Wouter Kolff en Wico van Helden
17.30 u Spreker Hélène Oosterhuis over gedragsverandering
18.15 u Panelgesprek onder leiding van Anna Schouten met o.a. René Vrugt, Bart Keunen, Jacob Klink en Ton Spek
19.00 u Diner
20.15 u Plenaire discussie richting oplossingen
20.55 u Afsluiting Wouter Kolff en Wico van Helden
21.10 u Borrel
23.00 u Einde avond

Locatie: Landvast, Alblasserdam

Aanmelden?

Vanwege de actualiteit en urgentie van het thema verwachten we een grote opkomst. Meld u zo snel mogelijk aan om verzekerd te zijn van een plek. Aanmelden kan heel eenvoudig via het aanmeldformulier

Graag tot dan!

Kwartaalbijeenkomst 4 oktober Smart Delta Drechtsteden​​​​​​​

 

Deel op social media: