GKN Fokker hoofdsponsor van Spotlights on

GKN Fokker grijpt het lichtspektakel Spotlights On aan om nieuw personeel te werven: het wordt namelijk hoofdsponsor. In de week van 14 tot en met 20 november wordt het gebouw GKN Fokker in Papendrecht in het (led)licht gezet en krijgt de brug over de Merwede als het ware vleugels. Dit is een van de vijf bruggen die op spectaculaire wijze verlicht worden en dat geldt ook voor andere iconen zoals het drierivierenpunt en FC Dordrecht.

Unieke mogelijkheid om personeel te werven

Het bedrijf ziet Spotlights On, waarbij vier bruggen in de regio Drechtsteden en het drierivierenpunt op fraaie wijze worden verlicht, als een unieke mogelijkheid om personeel te werven. Bij Fokker is ook de opening van het lichtspektakel. ,,Wij groeien hard in Papendrecht en zijn daarom op zoek naar driehonderd nieuwe collega’s die samen met ons aan een duurzame toekomst van de luchtvaart willen werken’’, aldus Dennis Laven, CFO van GKN Fokker. ,,Door de samenwerking met Spotlights On zetten wij ons mooie bedrijf en de carrièremogelijkheden in deze internationale industrie letterlijk in de spotlights en benadrukken we tegelijkertijd onze band met de regio en haar talenten.”

Ambities

Ook Smart Delta Drechtsteden, een samenwerkingsverband van onderwijs, overheden en bedrijfsleven en initiatiefnemer, is blij met de ondersteuning. "GKN Fokker toont met dit partnership haar betrokkenheid bij de ambities van Smart Delta Drechtsteden. Daar zijn we blij mee en trots op", aldus Wouter Kolff, regiovoorzitter Smart Delta Drechtsteden.

Over Spotlights on

De lichtbundels zijn van 14 tot en met 20 november vanaf kilometers ver te zien. De bedoeling is dat ze daarmee een verhaal vertellen. De hele week worden verschillende activiteiten georganiseerd voor ondernemers, onderwijs en inwoners. 

Meer weten over Spotlights On? Ga naar https://spotlightson.nl/ en https://600jaarelisabethsvloed.nl/event/spotlights-on/

Bekijk hier de originele bron (AD)

 

Deel op social media: