Informatiebijeenkomst werkzaamheden Wantijbrug

Informatiebijeenkomst werkzaamheden Wantijbrug

Op woensdag 11 december is er een informatiebijeenkomst over de geplande werkzaamheden aan de Wantijbrug. Rijkswaterstaat organiseert deze bijeenkomst. Iedereen is van harte welkom vanaf 18.00 tot 20.30 uur.

De Wantijbrug in de N3 is in slechte staat en moet gerenoveerd worden. De brug gaat daarom vanaf 20 januari 2020 voor twee en halve maand dicht. En is dan niet toegankelijk voor auto’s, motoren en vrachtwagens. Nood- en hulpdiensten, openbaar vervoer en (brom)fietsers en voetgangers mogen wel over de brug. We verwachten daardoor flinke verkeersoverlast in Dordrecht, Papendrecht en de rest van de regio.

 

Programma informatiebijeenkomsten

Op de informatiemarkt informeert Rijkswaterstaat u over de werkzaamheden aan de Wantijbrug en de N3. U hoort meer over de hinder en omleidingen en de (verkeers)maatregelen die er worden genomen. Ook kunt u er met al uw vragen terecht. Wilt u meer weten over de lokale maatregelen? Er zijn medewerkers van gemeente Dordrecht aanwezig die u hier meer over kunnen vertellen.

Tijdens de bijeenkomst kunt u een presentatie bijwonen op twee verschillende momenten. De eerste begint om 18.30 uur en de tweede om 19.30 uur.

 

Waar en wanneer

Woensdag 11 december
Duurzaamheidsfabriek, Leerparkpromenade 50 in Dordrecht
18.00 – 20.30 uur

U kunt op elk gewenst tijdstip binnenlopen. U hoeft zich niet aan te melden.

 

Meer informatie

Informatie over de renovatie van de Wantijbrug is te vinden op www.rijkswaterstaat.nl/renovatiewantijbrug. Of bel met het gratis informatienummer van Rijkswaterstaat: 0800-8002.

  • Deel op social media: