Inschrijving Scale Innovation Award 2022 geopend

Heeft jouw bedrijf of organisatie een innovatieve ontwikkeling op het gebied van Industrie 4.0 (Smart Industry), Verduurzaming & voortbewegen, Zorg of Human Capital? Dan kun je deze vanaf nu aanmelden voor de Scale Innovation Award 2022. De innovatie kan betrekking hebben op een product, dienst, proces of business model. Voorwaarde is dat de innovatie nieuw is en van economische en/of maatschappelijke waarde.

Podium 

Wanneer jouw innovatie genomineerd wordt door de jury, krijg je een uniek podium om deze te presenteren aan een uiterst relevant netwerk binnen onze regio en daarbuiten. Met de award zijn geen materiële prijzen te winnen, maar het levert je de juiste exposure op om je innovatie verder te brengen. Met jouw deelname open je deuren die anders gesloten zouden blijven.

Aanmelden

Om je innovatieve ontwikkeling aan te melden voor de Scale Innovation Award 2022, vul je dit deelnameformulier in. Het is slim om bij het invullen rekening te houden met de beoordelingscriteria van de jury. Mail het ingevulde formulier én de gevraagde bijlagen vervolgens naar avdherik@duurzaamheidsfabriek.nl. De uiterste inschrijfdatum is 07 september 2022.

Over SCALE Innovation Award

De SCALE INNOVATION AWARD komt vanuit het Smart Campus Leerpark (kortweg SCALE). Het doel van de SCALE INNOVATION Award is om een podium te bieden aan innovatieve ontwikkelingen in de regio en zo ook verdere innovatie te stimuleren. Ook wil de organisatie met de award de verschillende organisaties binnen onderwijs, bedrijfsleven en overheden in de regio bij de ontwikkelingen van de Campus betrekken. Innovatieve bedrijven en organisaties uit de regio (Drechtsteden, Hoeksche Waard en Molenlanden) kunnen zich nomineren én presenteren! De Award wordt uitgereikt voor vier categorieën: Industrie 4.0 (Smart Industry), Verduurzaming & voortbewegen, Zorg en Human Capital. Een initatief dat Smart Delta Drechtsteden aanmoedigt!

Innovatie belangrijk voor Smart Delta Drechtsteden

Binnen Smart Delta Drechtsteden werken overheid, onderwijs en bedrijfsleven slim samen aan een toekomstbestendige regio voor de ongeveer 300.000 mensen die in de Drechtsteden wonen. Innovatie, een goed vestigingsklimaat en goed opgeleide mensen zijn daarbij belangrijk. De sectoren van nu en straks hebben mensen nodig die niet alleen goed zijn opgeleid, maar ook op veranderingen kunnen inspelen. Smart Delta Drechtsteden doet er alles aan om deze mensen op te leiden en aan het juiste bedrijf te verbinden. Op het gebied van innovatie zijn ondersteunende initiatieven als de Duurzaamheidsfabriek, de Maakfabriek en het MKB-Katalysatorfonds Drechtsteden in het leven geroepen om de innovatiekracht van de regio te vergroten en te versterken. Binnen Smart Delta Drechtsteden is dat met name binnen de maritieme sector, de (technologische) maakindustrie en de sector zorg en welzijn. Meer woningen en aantrekkelijke recreatiegebieden zorgen hierbij voor aantrekkelijke leefomgeving voor werknemers, studenten en inwoners.

Bekijk hier de originele bron (Duurzaamheidsfabriek)

Deel op social media: