KICKSTART Vierdaagse: evenement voor zelfstandig ondernemers uit de Drechtsteden

KICKSTART Drechtsteden organiseert voor zelfstandig ondernemers in de Drechtsteden de KICKSTART vierdaagse, een zelfstandig ondernemersevent. De Vierdaagse vindt plaats op 16, 23 en 30 juni en 7 juli.

De afgelopen periode heeft iedereen laten zien dat het fijn is om soms even met iemand te kunnen sparren voor nieuwe inzichten, ideeën en energie. Zelfstandig ondernemen betekent niet dat jij als ondernemer er altijd alleen voor staat. In contact met andere ondernemers krijg je een boost.

Samen met ondernemers uit de Drechtsteden gaan zelfstandig ondernemers tijdens de Kickstart Vierdaagse aan de slag. Met als doel om op een informele, laagdrempelige manier te inspireren, informeren en activeren. Niet mogelijk om alle vier de dagen aanwezig te zijn? Dat is geen probleem. 

Workshops

  • Workshop 1: Blijf jezelf ontwikkelen! Werken is leren, leren is werken. Georganiseerd in samenwerking met Leerwerkloket Drechtsteden.
  • Workshop 2: Hoe houd ik geld over voor leuke dingen? Krijg grip op je knip en rust in je boekhouding. Georganiseerd in samenwerking met Sociale Dienst Drechtsteden.
  • Workshop 3: Goede markering zorgt voor zichtbaarheid en vindbaarheid! Ga direct aan de slag.
  • Workshop 4: Work-life balance! Leer hoe trainen, gezonde voeding en genoeg ontspanning jou energie geven. Georganiseerd in samenwerking met Boxing Company Dordrecht.

Aanmelden

De vierdaagse is kosteloos. Aanmelden kan via deze link

Deel op social media: