Netwerk opbouwen voor gamers tijdens Omega Cup Drechtsteden

Vanaf vrijdag 2 juli vanaf 16:00 tot 18:00 uur start de Omega Cup Drechtsteden in samenwerking met het Leerwerkloket Drechtsteden: hét interactieve event waar diverse teams strijden voor de titel van beste all-round gamer en deelnemers met behulp van verschillende organisaties en werkgevers werken aan het bouwen van een netwerk.

Voor dit interactieve evenement is de organisatie op zoek naar jongeren die bij willen dragen en een handje willen helpen als team captain, game-expert of mede-organisator. Daarnaast zijn ze actief op zoek naar organisaties of werkgevers die hun kennis willen delen met de jongeren, ze willen helpen bouwen aan hun netwerk en de deuren openstellen voor één van de speelrondes!

MBO Aanpak Drechtsteden

Baas over je eigen Toekomst’ (BOJET) is hoofdsponsor van het evenement. BOJET is een digitaal platform waar vraag en aanbod voor banen op mbo-niveau samenkomen. Het is onderdeel van de gelijknamige campagne en wil informeren, inspireren en motiveren. Hiervoor werken overheid, onderwijs, bedrijfsleven en brancheorganisaties samen. De campagne is onderdeel van de ‘MBO aanpak’, een project van de Regio Deal Drechtsteden-Gorinchem, om de lokale arbeidsmarkt en economie voor te bereiden op de toekomst.

30.000 extra arbeidsplaatsen 

Het geld uit de Regio Deal draagt bij aan het versnellen van de plannen uit de ‘Groeiagenda Drechtsteden 2030’. In deze Groeiagenda staan de gezamenlijke doelen en ambities van de Drechtsteden, waaraan de regio tussen nu en 2030 werkt. De insteek is om van de Drechtsteden een nóg aantrekkelijker woon- en werkgebied te maken voor zowel nieuwe als bestaande inwoners. Eén van de ambities is het creëren van 30.000 extra arbeidsplaatsen. Het steunen van de Omega Cup, als onderdeel van de 'MBO aanpak', draagt hieraan bij.

Meer weten over de Omega Cup?

Ga naar website Omega Cup Drechtsteden​​​​​​​

omega cup Drechtsteden​​​​​​​

Deel op social media: