Open avond Dordrecht Academy

Komend studiejaar is het zover: Dordrecht Academy brengt meer hoger onderwijs naar de Drechtsteden! Per 1 september starten de opleidingen die samen met het werkveld zijn ontwikkeld; precies de opleidingen die voor onze regio zo hard nodig zijn. Ook nieuwsgierig naar wat Dordrecht Academy jou als werkgever en je medewerkers kan bieden? Kom langs bij de open avond op 18 maart en maak op een vrijblijvende manier kennis.

Dordrecht Academy biedt de volgende zes Associate degrees aan:

  • Business Studies Logistiek   
  • Engineering   
  • Integraal Bouwmanagement 
  • Logistiek Management 
  • Pedagogisch Educatief Professional 
  • Sociaal Werk in de Zorg

Aanmelden

De open avond duurt van 17.00 tot 19.00 uur en vindt plaats op onze locatie op het Achterom 77 in Dordrecht. Via deze link is het mogelijk om aan te melden.

Over Dordrecht Academy

Dordrecht Academy is de opleider van vakkundig, hoger opgeleid personeel in de regio Dordrecht. Hier kunnen werknemers (in deeltijd) en straks ook mbo’ers en havisten (in voltijd) tweejarige Associate-degree opleidingen volgen.

Dordrecht Academy is sterk verankerd in de regio. Haar opleidingen, ingebracht door Hogeschool Rotterdam, Hogeschool Inholland en Christelijke Hogeschool Ede (CHE) worden samen met het werkveld verder ontwikkeld, op basis van innovatievraagstukken uit de regio. Dankzij dat samenspel kan Dordrecht Academy snel anticiperen op toekomstige ontwikkelingen in de Drechtsteden.

Beter verbinden van arbeidsmarkt en onderwijs 

Smart Delta Drechtsteden, Gorinchem en de provincie Zuid-Holland investeren 22,5 miljoen euro in de regio waarbij bedrijfsleven en kennisinstellingen samenwerken in projecten. Het Rijk verdubbelt, met de Regio Deal Drechtsteden-Gorinchem, dat bedrag om de brede welvaart en daarmee de veerkracht van Nederlandse regio’s te versterken. Een belangrijk thema hierin is 'het beter verbinden van arbeidsmarkt en onderwijs'. Dordrecht Academy verstevigt het aanbod van hoger onderwijs in de regio, om zo hoger opgeleiden naar de Drechtsteden te trekken en te behouden. 

Deel op social media: