Oproep voor nieuwe namen deelfietsen Qbuzz

Qbuzz vraagt inwoners om mee te denken over namen voor de 230 oranje deelfietsen in de Drechtsteden. De deelfietsen zijn nu al voorzien van veelal Scandinavische namen, maar zij willen de fietsen hernoemen naar een naam die past in de Drechtsteden. Deelnemers maken kans op een jaarabonnement voor de deelfietsen.

Een naam die past in de Drechtsteden

Heb jij ze al gezien? Die 230 knaloranje fietsen. Ze staan in Dordrecht, Sliedrecht, Papendrecht, Zwijndrecht én Hendrik-Ido-Ambacht. En wat zo leuk is: ze hebben allemaal een eigen naam. Alleen het lijkt ons nóg leuker als die namen ook een link hebben met onze Drechtsteden. Dan worden ze wat meer van ons allemaal.

Qbuzz zijn is daarom op zoek naar 230 leuke namen voor hun deelfietsen in de Drechtsteden. Heb jij een naamsuggestie voor een van deze fietsen? Deel deze met Qbuzz en wie weet rijdt er de komende jaren een fiets in de Drechtsteden met deze naam. Je maakt extra kans als de naam van de fiets past of een link heeft met een van de vijf Drechtsteden waar de fietsen rijden. Daarnaast maak je kans op een abonnement waarmee je zelf een jaar lang gratis van de fietsen gebruik kunt maken!

Suggestie 

Denk jij mee? Vul hier dan jouw suggestie in en wie weet rijdt er straks een fiets rond met deze naam, en kun jij er ook nog een jaar lang gratis op rijden!

Voorwaarden en deadline

In het kader van leesbaarheid en gemak is het fijn om de naam kort te houden. Denk hierbij aan een maximum van 10-15 letters. Qbuzz bepaalt uiteindelijk welke 230 namen er op de fietsen komen en toetst of er een link is met een van de plaatsen, of de naam gewoon leuk en is of deze ook gepast is voor onze fietsen. Inzenden kan tot en met 15 april 2022.

Deel op social media: