Drechtsteden Onderneemt: Partners

Binnen de regio Drechtsteden zijn er meerdere samenwerkingsverbanden aangegaan met partijen die iets kunnen betekenen voor uw onderneming.

Als accountmanagers willen wij u graag op deze mogelijkheden wijzen.Hieronder ziet u een selectie van onze partners. Via de afbeeldingen kunt u meteen doorlinken naar de websites.

​​​​​​​

In het centrum van Rotterdam ontmoet je andere ondernemers en 11 publieke dienstverleners die je op weg kunnen helpen met jouw ondernemersvragen. Overheid, onderwijs en andere intermediairs zitten onder een dak. Je kunt zaken regelen, informatie inwinnen en netwerken met andere ondernemers

 

  • Deal Drecht Cities  Drecht Cities Deal

Deal Drecht Cities is the central promotion and acquisition agency of the seven Drecht Cities, supported by the economic development company ROM-D and the Port of Rotterdam. Being solely financed by these partners, all services of the foundation are rendered for free. This means that the threshold for any company seeking a new location east of Rotterdam, gets a royal treatment without any commercial interest whatsoever. The independent, discrete and highly professional nature of the organisation is valued by many companies that seek investment opportunities in the center of the Dutch Maritime Delta.

 

De Drechtsteden stellen geld beschikbaar voor het stimuleren van innovaties in de (maritieme) maakindustrie. Heeft u, als regionale MKB-onderneming, een vernieuwend idee of pilot? En bent u op zoek naar financiering om dit mogelijk te maken? Vraag dan vandaag nog subsidie aan bij het MKB-katalysatorfonds Drechtsteden!

 

  • Baanbrekend Drechtsteden​​​​​​​Baanbrekend Drechtsteden​​​​​​​

Baanbrekend Drechtsteden maakt het voor werkgevers aantrekkelijk om mensen met een uitkering of arbeidsbeperking in te zetten. Mensen zoals Shemene, Marcello en Willemijn. Benieuwd naar hun verhaal?

 

Het LeerWerkLoket Drechtsteden geeft informatie, inzicht, advies over Leren en Werken in de regio. Voor alle vragen over Leren en Werken kunt u bij ons terecht. Onafhankelijk en kosteloos. Voor werkzoekenden, werknemers, scholieren en studenten.

 

Het Onderzoekcentrum Drechtsteden (OCD) is kennispartner voor bestuur en beleid voor de Drechtsteden, maar ook voor andere gemeenten en organisaties. We ondersteunen bij de ontwikkeling en uitvoering van beleid met onderzoek, advies en informatie. We kennen de belangrijke spelers, ontwikkelingen en uitdagingen in de regio en daarbuiten.

 

Tijden veranderen, en wij als samenleving mogen mee veranderen. De tijd dat de overheid ons volledig ‘verzorgt’ is over. Dit zorgt ervoor dat we worden uitgedaagd om meer naar elkaar om te zien en elkaar meer te helpen waar nodig. Dit is een ontwikkeling die stichting ANDERS veel bestaansrecht geeft.

Deel op social media: