Social media

Smart Delta Drechtsteden social media visuals

Bekijk hier optie 1 voor een social media visual. 

Bekijk hier optie 2 voor een social media visual. 

Bekijk hier optie 3 voor een social media visual. 

Bekijk hier optie 4 voor een social media visual. 

Smart Delta Drechtsteden social media teksten 

Twitter​​​​​​​

Optie 1:  

Trots om onderdeel te zijn van @SmartDeltaDS! Samen gaan we voor meer woningen, nieuwe banen, betere bereikbaarheid en nieuwe energie. Zo gaan de Drechtsteden, samen met bedrijfsleven en onderwijs, slim samen vooruit! Doe je mee?   

www.smartdeltadrechtsteden.nl  

#slimsamenvooruit 

 

Optie 2:  

Ik ga slim samen vooruit met @SmartDeltaDS. Samen gaan we voor meer woningen, nieuwe banen, betere bereikbaarheid en nieuwe energie. Trots om daar onderdeel van te zijn! Doe je mee? Bekijk: 

www.smartdeltadrechtsteden.nl  

#slimsamenvooruit  

 

Optie 3:  

Dankzij @SmartDeltaDS gaan de Drechtsteden slim samen vooruit. We gaan voor meer woningen, nieuwe banen, betere bereikbaarheid en nieuwe energie. Trots om daar onderdeel van te zijn? Doe je mee?  

👉www.smartdeltadrechtsteden.nl 

#slimsamenvooruit 

 

LinkedIn: 

Optie 1:  

Smart Delta Drechtsteden is hét nieuwe merk van de Drechtsteden. Smart Delta Drechtsteden staat voor een nieuwe en slimme manier van samenwerken tussen onderwijs, bedrijfsleven en overheid. Met Smart Delta Drechtsteden willen we slim samen vooruit. Samen gaan we voor we voor meer woningen, extra banen, betere bereikbaarheid en nieuwe energie. Trots om hier onderdeel van te zijn! Ik ga slim samen vooruit. Jij ook?  

www.smartdeltadrechtsteden.nl  

#slimsamenvooruit 

Optie 2: 
Ik ga slim samen vooruit met Smart Delta Drechtsteden. Smart Delta Drechtsteden is hét nieuwe merk van de Drechtsteden. Smart Delta Drechtsteden staat voor een nieuwe en slimme manier van samenwerken tussen onderwijs, bedrijfsleven en overheid. Samen gaan we voor we voor meer woningen, extra banen, betere bereikbaarheid en nieuwe energie. Trots om hier onderdeel van te zijn! Doe je mee?  

www.smartdeltadrechtsteden.nl  

#slimsamenvooruit 

 

 
 

 

Deel op social media: